De trots van de warme bakker
Wilt U iets speciaals.
Door de jaren heen hebben wij diverse speciale producten in ons assortiment ontwikkeld.
Deze lekkernijen zijn dan ook alleen bij ons te koop.
Wilt U iets speciaals.
Door de jaren heen hebben wij diverse speciale producten in ons assortiment ontwikkeld.
Deze lekkernijen zijn dan ook alleen bij ons te koop.
29, 30 en 31 december heerlijke verse oliebollen in onze winkels !!!
"Op aanvraag"Speculaasdeeg met roomboter, gevuld met 100% amandelspijs
Luxe kerstbrood gevuld met 100% amandelspijs verkrijgbaar in 400 gram of 800 gram
"Op aanvraag"Luxe kersttulbandbrood gevuld met 100% amandelspijs, Roomboteramandelkrans, diverse chocolade uit eigen atelier
"Op aanvraag"In honing gebrande granen en zaden met appeltjes en cranberry of met rozijnen
Bladerdeeg gevuld met gele room, abrikoos en appel, afgewerkt met suiker & amandelschaafsel
Bonbons, klein gebak, groot gebak, voorzien van Uw eigen logo of foto
"Op aanvraag"Luchtige biscuit cake gevuld met een laagje slagroom en frambozen/bessen jam, te bestellen vanaf 16 personen (€ 1,54 p.p.)
"Op aanvraag"Deze speculaas wordt bereid volgens het eeuwen oude Oirschotse recept. Bruine speculaas, met speculaas kruiden. Witte speculaas, met roomboter. (verpakt per 250 gr)
Abraham of Sarah van harderwenerdeeg gevuld met amandelspijs, afgewerkt met bigarots, amandelen en witte chocolade (+/- 30 personen)
Deze koeken, gemaakt volgens een oud Oirschots Recept van eieren, bloem, suiker en citroenrasp. Verpakt per 5 of 8 stuks
Innovatie winnaar 2010 Hartige broden,in 3 verschillen smaken. Gevuld met: olijven en kaas, paprika en kaas of uien en kaas.
Heerlijke broodjes gemaakt van het grillige, ambachtelijke natuurdesem, licht of donker.
Zoals ze in limburg hun Limburgse Vlaai hebben, hebben wij onze enige echte Oirschotse vlaai. Gevuld met kersen, abrikoos, appel of ananas
Overheerlijke worstenbroodjes gevuld met gehakt van onze Ambachtelijke slager Joep Smits
Onze torenkoek, ook wel ontbijtkoek genoemd. Verkrijgbaar met of zonder candij en met noten
Deze koek is gemaakt van een meergranen volkorendeeg, gevuld met de beste rozijnen, natuurhoning, stroop en vermalen amandelen